İstanbul Havuz Kimyasalları

22-07-2020 06:00
İstanbul Havuz Kimyasalları

İstanbul Havuz Kimyasalları Havuzların su yapısı denizler ile farklıdır. Denizler büyük olmaları, gelgit yaşamaları ve doğal bir ortam olmaları sebebi ile kimyasal kullanımını gerektirmezken havuzlar küçük alanlar olduğu ve pek çok kişi tarafından kullanıldığı için çeşitli ile suyun desteklenmesi gerekir. 


Özellikle yosun önleyici, parlatıcı, yüzey temizleyici, PH düşürücü gibi pek çok madde havuz kimyasalı olarak anılsa da havuzların temizliği için bu durum çok önemlidir. Aynı anda belki de yüzlerce kişinin kullandığı bu havuzlar etkili bir şekilde steril edilmediğinde insan sağlığını da tehlikeye atmaktadır. Havuz suyunu istenilen duruma getirmek için ise bu kimyasalların kullanılması elzemdir. 


Satışını Yapmakta Olduğumuz Havuz Kimyasalları


Havuz Market olarak;


  • Havuz kloru
  • Havuz asiti
  • Yosun önleyici öldürücü
  • Parlatıcı topaklayıcı
  • Çöktürücü
  • Genel kimyasallar

 

İstanbul havuz kimyasalları satışı yapmaktayız. Havuzun istenilen duruma gelmesi, insan sağlığını tehlikeye atmaması gibi sebepler ile üretilen bu kimyasalların pek çok çeşidi bulunmaktadır. Firmamızdan tedarik edeceğiniz ürünler Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Sizlerin de temin edeceğiniz ürünlerin yan sanayi olmaması ve bakanlık onaylı olması gerekir. Aksi takdirde istenilen verim alınamayacağı gibi kalitesiz kimyasallar insan sağlığı üzerinde ciddi etkilere sebep olacaktır.


Havuz Kimyasalları Nasıl Kullanılır?


İstanbul havuz kimyasalları, kimyasallar tek başına değil, birbiri ile uyumlu olan bileşenlerdir. Kimyasal ürün olmaları sebebi ile kullanımlarına dikkat edilmesi ve bilgi sahibi kişiler tarafından kullanılması gerekir. Özellikle günlük ve haftalık olarak düzenli periyotlar ile suyun parametre değerleri ölçülmeli ve kimyasal kullanımı bu şekilde yapılmalıdır. Havuzun içinde zamanla oluşan partiküller ise ne yazık ki filtreler tarafından süzülmüyor. 


Bu da havuzun bulanık görünmesine sebebiyet veriyor. Teknik yetersizlik sebebi ile kimyasalların uygun dozda kullanılmaması, solunan havadan dahi hastalık kapılmasına yol açacaktır. Sağlıklı bir yüzme havuzu için İstanbul havuz kimyasalları kullanmak gerekli olmakla birlikte, uygun dozlar sudaki parametreler ölçülerek elde edilmelidir. 


Özellikle kapalı havuzlarda kimyasallar kullanıldıktan sonra gerekli önlemler alınmalıdır. Sitemiz üzerinde yer alan kimyasalları inceleyerek sipariş verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.