Havuz Robotları Kalite ve Uygun Fiyat

04-07-2020 16:49
Havuz Robotları Kalite ve Uygun Fiyat

Havuz Robotları

 

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte havuzların temizliği de artık kolay bir hal almaktadır. Temizlik süresi yarı yarıya inerken işletmeler ve kişisel havuz sahipleri bu sayede tasarruf sağlamış olacaktır. Havuz robotları adı verilen ürünler sayesinde havuz temizliği artık kolay bir hal alıyor. Özellikle pek çok kişinin kullandığı otel havuzları tarzında havuzların diplerinde kir birikintileri oluşmaktadır.


Havuz Robotları

 

Klasik yöntemler kullanılarak bu temizliğin yapılması ise zaman almaktadır. Ayrıca geleneksel yöntemler ile etkili bir temizlik sağlanması da oldukça zordur. Firmamızdan temin edeceğiniz robotlar tam otomatik olmakla birlikte aynı zamanda kirlerin de kolayca çıkmasına yardımcı olur. Havuz robotu sayesinde gözle görülen ya da görülmeyen tüm kirler bu sayede ortamdan uzaklaştırılır ve hijyenik bir ortam oluşturulur.

 

Farklı Markalara Ait Kaliteli Havuz Motorları


Firma olarak Dolphin ve Rebodeep markalarına ait havuz robotları satışı yapmaktayız. Bu markaların ürünleri oldukça kaliteli olmakla birlikte farklı modelleri de bulunmaktadır. Teknolojinin bir velinimeti olan bu motorlar tam otomatik yapıları, vakum özellikleri, uzaktan kumanda ile programlama gibi daha pek çok özelliğe sahiptir. Ayrıca sudan tasarruf sağlamanız amacı ile hizmet eden bu motorlar sadece havuz zeminin değil aynı zamanda havuz duvarlarının da temizlenmesine yardımcı olmaktadır.

 

 Ucuz Havuz Robotu

 

Maddi açıdan bu tür ürünler bir kayıp ya da ek gider olarak görülse de ürünleri satın aldığınızda performansı kendine hayran bırakacak. Havuz robotu, işlemcili, güçlü filtreleme özelliğine sahip olan bu ürünler sayesinde havuzlar da oldukça berrak görünecek.


Havuz Motoru Fiyatları


Havuz robotu 80 mikron ve daha üzerinde bulunan partiküllerin temizlenmesine de yardımcı olmaktadır. Geleneksel yöntemler ile her seferinde havuz temizlemek sizlere daha pahalıya mal olacaktır. Bir seferlik alacağınız bu ürünle derinlemesine ve uzun süreli bir kullanım sağlayacaksınız. Ayrıca havuzun kimyasallar ile temizlenmesi çeşitli sorunları da beraberinde getirecektir.

 

 Havuz Robotları

 

Havuz robotlarının duvara çıkma özellikleri sayesinde ise yosun oluşumu da en aza inecektir. Gözle görülmeyecek derecede kirler için dahi etkili olan bu motorlar havuzun her alanında üstün temizlik sağlayacaktır. Sitemiz üzerinde yer alan modelleri inceleyerek ihtiyacınız doğrultusunda sipariş verebilir ve yine fiyat bilgisine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.