Havuz Malzemeleri Uygun Fiyat - Havuz Market

15-05-2020 16:40
Havuz Malzemeleri Uygun Fiyat - Havuz Market

Havuz Malzemeleri

 
Havuz Malzemeleri; Yüzme, tatil sezonunun olmazsa olmazları arasında yer alan bir aktivitedir. Hem güvenli hem de eğlenceli bir şekilde yüzebileceğiniz havuzların belirli standartlara uygun biçimde olması gerekmekte.
 
Aksi halde havuzlar güvenirlilik açısından riskli bir hal alır. İnsan sağlığı için ideal olmayan havuzlar bulaşıcı hastalıklar ve rahatsızlıkların yayılımını hızlandırır. Böylesi bir durum gerek havuzlu işletme sahiplerince gerekse villa sahipleri tarafından kabul edilebilir değildir.
 
Havuz kimyasal ürünleri, havuz malzemelerinden biri olarak insan sağlığına direkt olarak etkilediğinden Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olması gerekir. Böylece havuzların insan sağlığı açısından oluşturabileceği riskler de ortadan kalkmış olur.
 
Sularda bulunan ph derecelerinin çok yüksek ya da düşük olması bazı cilt problemlerine neden olmakta. Bunun önüne geçilebilmesi adına ph seviyesini düzenleyen kimyasallar havuzlarda tercih edilerek daha yüzülebilir hale dönüştürülmesi gereklidir. Bu ürünler uzaktan komuta edilebilir sistemi ile havuz kloru ile beraber suda ürete ihtimali bulunan bakterilerin oluşumunu engeller. 
 

Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?


Havuz malzemeleri satın alırken dikkat etmeniz gereken ilk nokta Sağlık Bakanlığı tarafından onayının olup olmadığıdır. Merdiven altı üretim olarak tabir edilen diğer ürünlerin satışa sunulması ve kullanılması yasaktır. Havuz kimyasalları tercih edilirken havuzun büyüklüğü ve temizlik prosedürleri gibi detaylar göz önüne alınmalıdır 
 
En Kaliteli Havuz Malzemeleri

 

Havuz Ekipman Modellerinden Temizleme Robotu 


Havuz malzemelerinde akla ilk gelen ürün temizleme robotudur. Temizleme robatları gözle görülmesi mümkün olmayan küçük mikronlara sahip olan tozları temizleme özelliğine sahiptir. Gelişmiş filtreleme yapısı sayesinde hiçbir toz kaçağı olmadan havuz temizliğinizi en kısa sürede yapabilirsiniz.
 

Zemin ve havuz duvarlarına kadar tüm ince detayları temizleme özelliğine sahip olan havuz temizleme robotları, hiçbir partikülü ve kumu su içerisinde barındırmaz. Ayrıca bu robotların kullanımının da sağladığı bir takım avantajlar vardır. Bunlardan birincisi havuz filtrelerine yük bindirmezler ve ömrü uzatırlar. Bu durum da havuz filtrelerinde oluşan maliyetlerde tasarruf edilmesini sağlar. İkinci avantajı ise temizlik şirketlerine ya da personellere para ödenmesi gerekmez. Tüm maliyetleri minimize ederek sizlere en iyi hizmeti sunar. 

Armatürler 


Havuz aydınlatma armatürler, led modellerdir. Havuzlarda sağlanılan güvenlikler açısından önemli bir yere sahiptirler. Armatürlerin havuz aydınlatma sistemlerine doğru bir şekilde yerleştirilmemesi durumunda yüzme deneyimi olumsuz etkilenebilir. Ampul ve led modellerin en kaliteli ürünlerden tercih edilmesi havuzlarda ideal aydınlatma sistemlerinin oluşturulmasında en önemi detaydır. Fiyat olarak led ampulleri etkileyen en önemli durum güçtür. Yüksek havuz aydınlatma özelliğine sahip olan led modellerin fiyatları diğerlerine oranla değişkenlik gösterebilir. En doğru ampul ve led aydınlatma ürünleri havuzların kullanım amacı, büyüklüğü gibi bir takım kriterler doğrultusunda tercih edilen ürünlerdir. Havuzlardaki aydınlatmaların doğru bir şekilde yapılmaması durumunda havuz yüzeyinin iyi seçilmemesi ve göz kamaşmaları gibi bir takım olumsuzluklar yaşanabilir..
 

Dozaj Pompası

 
Dozaj pompası, havuz filtreleme modelleri içerisinde yer alan bir üründür. Havuzlarda devir daim olan suların çekimi ve yeniden havuza transfer edilmesini sağlamaktadır. Bu havuz pompalarına aynı zamanda kenar ızgaralıkları da destek verir. Bu sayede su taşınmasına yardımcı olan bir diğer ekipman çeşidi olarak da kenar havuz ızgaralıklarını ele alabiliriz. Hem kaymaz hem de estetik özellikleri bulunan havuz kenar ızgaralıkları modellerine göre fiyatları da değişkenlik gösterir. Beyaz ya da diğer renklere sahip olan pek çok ızgara modeline göz atabilir dilediğiniz an sahip olabilirsiniz. 

Havuz Filtreleri 


Filtreler havuzun en önemli malzemeleri arasında yer alır. Havuzların içerisinde kullanıma ve diğer etmenlere bağlı olarak oluşan partikül, toz, saç ve kum gibi istenmeyen maddelerin temizlenmesini ve bu maddelerin su ile karışımını engeller. Su da yer alan istenmeyen maddelerin filtreye takılabilmesi adına tercih edilen filtrelerin aklitesi önemlidir. Bakımı yapılmayan filtrelerin göstereceği performans da bu oranda düşecektir. Malzeme kalitesi ve büyüklüğüne göre filtre fiyatları değişkenlik göstermektedir. 

Havuz-market olarak havuz malzemelerinde ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünlere kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlıyoruz. Aradığınız ürünün özelliklerini fiyatını ve tasarımını da kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Sizin için en uygun özelliklere sahip olan havuz malzemesini tercih edebilirsiniz. Uzun yıllardır güvenli alışverişin adresi olarak ürünlerin özelliklerini modellerini ve fiyatlarını incelemek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.