Havuz Kimyasalları - Havuz Market

14-05-2020 06:07
Havuz Kimyasalları - Havuz Market

Havuz Kimyasalları 

 
Havuz kimyasalları, çevresel faktörler kapsamında havuzlarda oluşabilecek mikropların ve bakterilerin önlenip temizlenmesi için kullanılan özel dezenfektan maddelerdir. Kullanılmasa bile havuzlar bakteri ve mikrop üretiminde oldukça uygun ortamlardır. Bununla beraber kullanıma bağlı gelişen suda çoğalabilen mantar gibi hastalıklar da havuzda olabilir. Bu bağlamda düzenli bir şekilde temizlik ve bakımlarının yapılıyor olması önemlidir.
 
 
Havuzların hijyeni, görünümü ve havuz içinde yayılabilecek hastalıklar ile havuz filtrelerinde oluşabilecek tıkanıkların giderilmesi bakımından çok yönlü kullanım imkanı tanır. Kullanım amacı ve alanlarına göre havuz kimyasalları değişkenlik göstermekte. Tam anlamı ile bir hijyen ve bakımın sağlanması adına her bir kimyasalların dört mevsim için de düzenli aralıklar ile kullanılıyor olması gereklidir. Havuz kimyasallarından bazıları şunlardır; Havuz kloru, yosun önleyici, kış bakım kimyasalı, PH düşürücü, iyon tutucu, yüzey temizleyici, çöktürücü, parlatıcı ve ayak dezenfekte edicilerdir. 
 
Uygun fiyat ve kaliteli kimyasallar pH düşürücü olmak üzere Türkiye piyasasında var olan, satılan 2 adet Sağlık Bakanlığı Onaylı Sinadapool ve Dreampool markalarını mağazamızda bulabilir ve uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.
 
Klor un etkinliği ve düşük maliyeti nedeniyle en popüler havuz temizleyici, klor, kirletici maddeleri oksitleyerek havuzunuzu dezanfekte eder. Klor virüsleri, bakterileri ve yosunları öldürmede etkilidir ve ayrıca algisidlerin çoğalmasını önlemeye yardımcı olur. Ucuz Havuz kloru, güneşin mor ötesi ışınlarına karşı hassastır ve dayanıksızdır. Mağazamın da bulunan Havuz kimyasalları Sağlık Bakanlığı Onaylı olup Fabrika Satış mağazası olduğu için diğer mağazalara nazaran fiyatı daha ucuzdur.

Sinadapool ve Dreampool sıvı klor, toz klor, granül klor tablet klor ve multi tablet klorlarını sizler için en ucuz fiyatına mağazamızda satışa sunduk.

 Havuz Kimyasalları

 

Kullanımı

 
Kullanım olarak havuz kimyasallarında en önemli detay doğru miktarda kullanılıyor olmasıdır. Havuzun konumu, boyutu, hava koşulları ve kullanım sıklığı gibi sebeplere bağlı olarak kullanım miktarları değişkenlik gösterir.
 
 
Doğru miktarların ayarlanabilmesi adına havuz test kitleri tercih edilerek havuz sularında ölçümler yapılması ve bu değerlere göre gerekli havuz kimyasallarını tercih etmeniz gereklidir. Düzenli bir şekilde havuz suyu test kitleri ile yapılan analizlerde hem suyun değerlerinde denge kurulur hem de gereksiz kimyasal tercih edilmemiş olur.
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.