Havuz Izgarası Uygun Fiyat Kaliteli Ürünler

28-07-2020 07:54
Havuz Izgarası Uygun Fiyat Kaliteli Ürünler

Havuz Izgarası


Havuz taşma ızgarası ya da havuz ızgarası olarak bilinen bu ürünler aslında çok önemli parçalardan bir tanesidir. Havuzdan çıkarken pek çok kişinin kaza geçirmesi ve yaralanmasının sebebi de tam da bu ızgaralardır. Havuzda taşma kanalları bulunur. Çünkü su hareketli olduğu için havuza giriş çıkarken kenarlar su olabilir. Bu suyun ortama yayılmaması ve daha steril bir görünüm açısından özellikle taşmalara karşı bu ızgaralardan yardım alınmaktadır. Ayrıca havuzdan dışarı aktarılan sular da böylece tahliye olmuş olur. Havuz etrafında taşan suların toplanması işte bu ürünler sayesinde gerçekleşmektedir. Havuz market olarak ızgaradan köşe parçalarına kadar dilediğiniz tüm modellere uygun fiyatlar ile erişmenize yardımcı oluyor.


Havuz Izgarası Havuz Marketten Alınır


Savak adı da verilen havuz ızgarası tek geçme desenli,çift geçme desenli farklı modellerde bulunmaktadır. Izgaraların geçirildiği yuvalar ve kenarlara yerleştirilmek için farklı boy ve ölçülerde olan köşe parçaları sayesinde montaj kolayca yapılmış olur. Ayrıca havuzlarda suyun tahliye edilmesi amacı ile yine genelde kare ölçülerde olmak üzere dip emiş ızgaraları da yine firmamızca satışa sunulmuştur. Taşan suyun kısa zamanda ortamdan uzaklaştırılması bu şekilde sağlanırken aynı zamanda ürünün kaymaz olması da kazaları önlemektedir. Eskiyen ızgaralar kayar ve havuzdan çıkarken düşmeye sebep olabilir. Fakat bu ürünler kaymaz yapıları ile üst düzey güvenlik sağlamaktadır.

 

Havuz Izgarası 


Havuz Izgarası Fiyatları


Havuz Market firmamızda havuz ızgarası olarak pek çok model yer almaktadır. Havuzlarda bulunan savakların taşma ölçüleri farklılık gösterebilmektedir. Özellikle profesyonel işletmeler tarafından bu hususa dikkat edilmesi, eskiyen ızgaraların güvenlik açısından değişmesi gerekir. Sürekli olarak güneşle temas eden ve UV ışınlarına maruz kalan bu ızgaralar deforme olur. Ancak ürünün UV katkılı olup olmamasına göre ömrü değişiklik gösterir. Farklı modelleri sayesinde havuz ile birebir uyumlu olacak ve estetik görünecek olan bu ızgaralar havuzda güvenlik için gerekli tedbirlerden biridir. Izgaraların et kalınlığına da dikkat etmek gerekir. Firmamız uygun fiyatlar ile yüksek kaliteli ürünlere ulaşmanıza yardımcı olurken müşteri memnuniyeti ilkesini de ön planda tutuyor. Hemen sitemiz üzerinden havuz ızgarası ürünlerini inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.